-
Litt kort om Norsk XM Klubb:            ENGLISH?
Norsk XM Klubb ble startet i januar 2000 og er et registrert foretak med eget .no-domene. Klubben har i dag flere hundre medlemmer og som medlem i klubben har man fordeler som rabattavtaler, GjørDetSelv-arkiv, råd/hjelp gjennom XM-forum, treff og turer mm.  Klubben har samlet et kjempearkiv med masse XM-materiale i elektronisk form, men også for andre Citroën'er da vi også har medlemmer med Xantia, C5 og C6 med flere. Her kan du se litt Webfakta og Webstatistikk
  Diverse info:
Aktivitetsliste/Klubbtreff!
Siste oppdateringer av websiden
Norsk XM Klubb samarbeidspartnere
Vi Menn Bil 5/00 om XM
Bladet BIL om NXMK's websider
Interessant/artig om XM/andre biler
     
Litt kort om Citroen XM:
FOR EN BIL! På dårlige veier med telehiv og svinger er Citroen "XMplarisk"! På mange XM er det ikke tradisjonell hydraulisk fjæring, men hydraktiv fjæring som tilpasser mykhet/stivhet/stabilitet til vei og kjørestil. XM er både en komfortabel og en sportslig bil. Husker du reklamen for XM ved lanseringen i Norge? Den lød som så: "For pengene det kostet å utvikle Citroën XM, kunne vi rettet ut E6 mellom Oslo og Trondheim. Virkningen ville blitt den samme"
  Nyheter: (sjekk gjerne siste oppdateringer av websiden)  (Nyheter til medlemmene publiseres i hovedsak inne på klubbens forum. Noen nyheter, om websiden eller som kan ha allmenn interesse etc, publiseres her)
Pollenfilter til XM (spesiallaget filterholder til XM)
Transistorer for reparasjon av styringsboks til hydraktiv fjæring
Ja takk, begge
deler !
       RETTIGHETER til materiale på denne websiden!
COPYRIGHT!  
Klubben ble startet 2000-01-11     Org.nr.988 838 985 
På web med eget domene 2000-03-09
----- (web?