NORSK XM KLUBB også for de med andre utgaver av Citroën!
 
Norsk XM Klubb oppfordrer alle med en Citroën som det finnes egen klubb for i Norge om må melde seg inn i den aktuelle klubben. Dette gjelder eksempelvis:

Citroën Traction Avant
Citroën 2CV
Citroën DS/ID
Citroën SM
Citroën CX
...og så selvsagt denne klubben da for Citroën XM

Nå er det også ganske mange Citroënmodeller som ikke har en egen klubb og Norsk XM Klubb har i 12 år allerede ønsket eiere av slike Citroënmodeller hjertelig velkommen i denne klubben. Vi har allerede i flere år hatt en del medlemmer med Citroën Xantia, C5, C6 med flere. Noen av disse har både XM og en av de andre modellene, mens en del andre ikke har XM og likevel trives godt i klubben. Klubben har også egne områder på sitt forum for slike Citroënmodeller og har også en del informasjon og tekniske beskrivelser i elektronisk form tilgjengelig for medlemmer på sin server. Så her skal du finne HJELP om du trenger det og hyggelig selskap og fellesskap er en selvfølge :)

Nå er det sikkert noen som lurer på hvorfor det ikke er en felles merkeklubb - Citroënklubb i Norge og det er nok litt tilfeldigheter som er bakgrunnen for det. Entusiaster for enkelte av modellene startet egne modellklubber slik som 2CV, DS/ID, Traction etc og så har etter hvert andre modeller slik som CX, SM og XM kommet etter. Da kan man ikke bare "komme her og komme her" og starte Norsk Citroën Klubb", men starter en klubb for egen "interesse-modell". Joda, det har vært enkelte samtaler mellom flere av klubbene med tanke på å eventuelt starte en felles paraplyorganisasjon (moderklubb) men noe i nærheten av i mål på noen slike måte er man ikke kommet.