Et registrert foretak med
eget .no-domene
-----------
 
-

Norsk XM Klubb finner du på   www.citroenxm.no

Norsk XM Klubb (NXMK) som ble stiftet i januar 2000 ble rundt årsskiftet 2005/2006 et registrert foretak og har dermed rettmessig kunnet søke om  " .no-domene ". Klubben skiftet dermed fra .nu-domenet vi hadde fra starten i 2000 til .no-domene.  Selv om NXMK har blitt et registret foretak vil klubben fortsatt drives som et idealistisk foretak på frivillig basis av ildsjeler som jobber til medlemmenes beste.

Klubben byttet i 2006 også webhotell og fikk da 4 ganger mer diskplass for websidene til en lavere kostnad enn vi betalte tidligere. Websidene har siden 2006 ligget på UNIX-server i Oslo sentrum med egne gigabit fiberlinjer direkte til NIX, som er knutepunktet for alle de største Internett-operatørene i Norge.

Siste nytt: 17.august 2009 oppgraderte vi webhotell fra gammelt php4-basert til en nyere og sikrere php5-basert løsning. Dette ser ut til å ha gått helt smertefritt og tilnærmet uten nedetid i det hele tatt. Jeg håper på forståelse for om det skulle dukke opp en og annen "bug"/feil som webmaster ikke har klart å finne ifm oppgraderingen. Vær imidlertid SNILL å varsle webmaster dersom du oppdager noe unormalt.