registreringserklæring

Viktig: Å registrere seg på XM Forum, gir ikke automatisk tilgang til medlemsinnholdet. Tilgang til forumet åpnes av kasserer når kontingent er registrert innbetalt.

Dette er et lukket / beskyttet forum, og det kreves at alle brukere legger inn sitt eget navn (fullt navn) og ikke et nick. Bruk gjerne et kortere brukernavn, men visnings navn skal være fullt navn!

Norsk XM Klubb kan ikke holdes ansvarlig for innlegg på dette forum da vi ikke har kapasitet til fortløpende å lese alle innlegg som kan komme. De enkelte innlegg er forfatterens ansvar, men kan bli sensurert eller slettet dersom ikke normal "nettikette" følges. Derfor: Du skal når du skriver innlegg på dette forum, følge god skikk og bruk for oppførsel på Internett og diskusjonsgrupper - ofte altså kalt Nettikette. Du kan gjerne "angripe sak", men IKKE person. Personangrep er bannlyst på dette forum og kan i verste fall medføre utestenging fra forumet og ekskludering fra Norsk XM Klubb. Tenk litt gjennom hva du skriver så du ikke fornærmer eller sårer andre.

Vær oppmerksom på at din IP-adresse blir registrert på hvert innlegg, og at dette nettstedet lagrer en informasjonskapsel (cookie), en tekstfil som inneholder litt informasjon (som ditt brukernavn og passord), i nettleserens hurtigbuffer. Dette brukes KUN for å opprettholde din innlogging. Nettstedet samler ikke inn eller sende ikke noen annen form for informasjon til din datamaskin.